Pungräv

Igår kväll hade vi druckit två cider och sen bestämt oss för att vara smarta och inte gå ut och parta så istället tog vi en promenad.


När vi kom till en park som ligger precis här i närheten såg vi två killar som stod på huk. Först tänkte jag att dom höll på med något skumt eller farligt så vi gick närmare.
När vi närmade oss såg vi att dom matade en liten, söt, pälssak. Den var asså sjukt söt och den ville inte låta killarna gå när dom sen ställde sej upp. Istället kom den och ställde sej upp på bakbenen och krafsade på ena killens påse. Asså vilka djur gör så?

Vi ville inte skrämma bort den så vi gick i motsatt riktning och när vi senare kom tillbaka igen hade det lilla djuret fullt upp med att lets efter mat. Jag satte mej ner på huk och väntade på att den skulle våga komma närmare. Först gick det väldigt trögt men när jag rafsade lite med några löv nästan sprang den emot mej. Den hade en gigantisk pung som flög fram och tillbaka mellan benen så den sprang nog så gott den kunde. 
Den nosade på mitt finger och jag blev först lite rädd att den skulle bita mej men det gjorde den inte. 
Plötsligt bestämde sej någon jävel för att plinga med en cykelplingklocka en bit bort så djuret blev rädd och sprang iväg en bit. 

När vi kom hem googlade vi hej vilt och fick fram att det var en pungräv. Asså pungräv. Vad är det för ett konstigt namn på ett djur?
Ikväll ska vi tillbaka till parken med lite bröd och se om den är kvar. 

Jag försökte fota den men det var för mörkt för att se något. Däremot hittade jag en riktigt fin bild på swedesinaustralia.com som jag lånade 


23 april

Hej babes


Nu var det några dagar sen jag uppdaterade men I'm alive. Jag är fortfarande i Darwin och det händer inte megamycket här just nu. 
Vi sparar lite på äventyren eftersom vi ska stanna här ett tag till så dagarna spenderas just nu vid poolen och på gymmet. 

Missförstå mej rätt . Jag klagar absolut inte 

Jag har det faktiskt extremt bra. Min nya bokserie har blivit ljudbok istället så en stor del av min vakna tid går jag runt med lurar i öronen. Hihi

Som sagt så finns det inte mycket att säga just nu men jag trivs bra på hotellet. Det är mysigt och det är en sjukt härlig miljö med massa folk och det är svårt att beskriva men jag gillar verkligen hur hela hotellet är byggt. Dessutom ligger det på den största gatan så det är nära till allt. Butiker och gymmet ligger bara några meter härifrån och allt är seriöst hur bra som helst just nu.

Antar att det är därför jag inte har alltför mycket att säga just nu. Jag är helt enkelt för upptagen med att bara ha det grymt 


19 april

Hej babes


Nu har vi fixat en hel del sen jag skrev sist. Eller tja jag har inte fixat så mycket för jag fattar ju typ ingenting men jag har i alla fall australienskt bankkonto och ett australienskt telefonnummer nu så det var ju bra och den delen har jag verkligen inte fixat hihi

Jag har däremot klarat att fixa pole och gym. Så stolt 😊 så nu kan jag köra 100 på träningen igen. Jag vet att det kanske inte är det folk som reser runt gör men asså jag får verkligen gott om poolhäng och utflykter ändå om man säger så. 

Jag vet inte vad alla andra som reser runt i Australien gör på dagarna så det är jättesvårt för mej att veta om det var helt skumt att jag skaffade gymkort och grejer men som sagt så har jag ju såå mycket tid så hur fel kan det bli really? RSS 2.0