Min fredag

Hej babes 
 
Idag är det lördag men tänkte ändå berätta lite kort om min sjukt grymma fredag.  Jag spenderade först en stor del av dagen på kontoret och sen stack jag hem ganska tidigt för att möta upp Emelie som kom på besök från Götet.  När hon kom stack vi hem till Ebba där Ebba och Nikki hade fixat massa god mat och satt på taket och hade det gött.  Sen blev det massa vin, god mat och tjejsnack innan det kom lite fler folk och joinade. 
Jag stack hem hyfsat tidigt för att komma upp i bra tid Idag för idag väntar  nya äventyr , woop woop Life 
 Fifty shades DarkerHar precis börjat läsa fifty shades part 2. Och som ni vet- jag läser inte 
Asså det är typ ett mirakel att jag fortfarande kan läsa typ hihi.
Men det ska bli spännande plus lite sex kan väl inte skada hihi. PS vad tycks om nailsen? Är sjukt nöjd med att bara ha det naturellt den här gången men kommer nog tröttna om någon dag och göra någon kul färg av det 

Mina stolar

Hej babes 

Det gick bra igår på Ikea faktiskt. Först blev jag ledsen för att det verkade som stt stolarna jag skulle ha var slutsålda igen men sen frågade jag en som jobbade där och då fanns det 7 kvar! Asså lycka!!
Jag har velat ha dom i ett år nu, till och med så mycket att det är en av 3 anledningar till stt jag flyttade till en dubbelt så stor lägenhet. Fatta hur mycket jag ville ha stolarna då! Nu ska jsg bara hitta det perfekta bordet också.

Här är i alla fall en snygtitt på ena stolen 

RSS 2.0