Benpass

Härom dagen körde jag ett litet benpass som jag lovade att dela med mej av så here we go

 


Jag har ganska starka ben men valde ändå att köra ett ganska lätt benpass för att jag var så himla trött. När jag är trött pressar jag mej inte till max för att jag vet att jag antingen skadar mej eller blir ofokuserad och inte får lika bra resultat. När jag är trött är det viktigaste bara att jag gör någonting överhuvudtaget. Dock blev det spagetti benen ändå vill jag Iova. 
Jag kör 12-13 reps på varje set 
20 minuter crosstrainer 
Uppvärmning för höfter 
Benpress 1x54kg , 3x76kg
Långsamma, djupa Knäböj 4x20kg
Raka marklyft 4x20kg 
 
Tror det var allt faktiskt, som jag minns i alla fall och på slutet körde jag massa stretching. Skönt pass ska jag säga. 
 

Nyår

Hej gullisar

 
Hur känner ni såhär sista dagen på året? Jag är typ lite rädd och lite nervös . Har aldrig känt så förut men det känns som att jag har många viktiga grejer på G och det känns som att jag kommer behöva göra flera jobbiga val i dom första månaderna. Vi får väl se vad som händer. En sak vet jag i alla fall och det är att jag ska framåt och uppåt i 2016. Känns som att jag stått still ett tag nu. 
 
Som vanligt kommer jag göra en årsresume över 2015. 

 
Idag är det som sagt nyårsafton och jag har gjort lite planer men än så länge är en en del av kvällen oklar. Nyårsafton är inte så himla viktigt för mej att fira stenhårt så tar det lite som det kommer. Middag hos mej med kos och vänner och massa vin blir det i alla fall först.

 
 
Hela 2015 kommer här på bloggen men ni kan redan nu se 10 av mina bästa ögonblick på insta missblonds var namnet 

Busy busy

Hej babes 
Nu är jag tillbaka i Oslo igen. Egentligen kom jag hit för några dagar sen men har haft några riktigt fullbokade dagar så bloggen fick lida som vanligt. 
 
Just nu är jag i alla fall på G hem. Har varit ute på vift i 13 timmar nu så det ska bli skönt att landa hemma i soffan. 
Idag har jag hunnit med ett hårt pass på gymmet också. Ben körde jag, är galet skakis nu det är sjukt! 
Mer om det sen 

 
Hoppas ni har haft en bra dag 
 
RSS 2.0