Black weekend

I fredags var det Black friday och på många ställen har man kört Black weekend. Sjukt kul!!
Själv hade jag inte tid att vara ute på stan, men är inte så ledsen för det. Det måste ju typ ha varit kaos så usch svettiga människor som drar i saker är inte riktigt min grej  + att folks sloss ju typ, helt sjukt.
Hann däremot med lite internetshopping, det har jag alltid tid med såklart
Det blev bland annat en stor beställning från Nelly, det blir kul att visa upp
Ni får en liten sneakis på en av grejerna redan nu
 

Måndag

Godmorgon bitches

Som vanligt sitter jag här med en smoothie i handen, måndag morgon ni vet  Jag skulle egentligen vart och fixat fransarna nu men hon som jobbar med fransar på salongen messade att hon var sjuk. Så as irriterande! Hade verkligen behövt fräscha upp fransarna nu men men.

På torsdag sticker jag på mini vacay till Stockholm så den här veckan blir lite stressig för jag har massa att fixa innan jag åker. Nog om det just nu
 
pusss
 

Ny vecka

Godmorgon babes

Ny vecka igen. Jag börjar känna att jag snart måste åka härifrån ett tag. Veckorna kutar iväg och här är jag lixom Jag gör massa saker men samtidigt känns det som att jag inte gör ett smack. Tur att jag ska en sväng till mitt älskade Stockholm snart.
 
Just nu sitter jag och käkar frulle och sen ska veckan planeras. Har en hel del grejer jag måste få gjort. Självklart blir det en sväng till gymmet också  Bra start eller hur?


 
 


RSS 2.0