Nikkis b-day

När man fyller år och råkar befinna sej utomlands måste man slå på stora trumman och det tror jag verkligen att vi lyckades med haha


Vi började dagen med en mango margarita på stranden. Bjuder på den här fula bilden på mej hahah dör!
Drinken var stark och vädret var prima så det var en grym start. 

Senare köpte vi hem en flarra vin och satt vid poolen och hällde i oss den. Hur mysigt som helst!! När det började bli mörkt gjorde vi oss i ordning och stack ut och käkade en god middag som jag såklart bjöd på. 
Efter det fortsatte kvällen på vårt favo ställe som av ren slump hade ladies night så vi fick 6 gratis drinkar var . Det var fler än vad vi hann dricka upp eftersom vi hade fullt upp med att fjanta runt och ha kul. 
Vi träffade massa kul folk och när stället stängde drog vi vidare till en nattklubb som stängde senare. 

Kvällen slutade med morgonbad och morgonpromenad på stranden klockan 8.00 

Vild vågad och jävligt begåvad 
Galna dagar i Miami beach

Hej babes 

Nu är det snart dags att lämna underbara Miami. Om 2 dagar sitter vi på flygplatsen för att åka tillbaka till trista Oslo. Men som tur är far jag iväg snart igen.

Dom senaste dagarna har varit vilda och galna. Vi har firat nikkis bday, shoppat i ett gigantiskt centrum, partat till 8 på morgonen, träffat massa folk, solat och badat och haft sjukt kul. 
Det har inte funnits så mycket tid över till att uppdatera bloggen kan jag säga men just nu sitter jag och väntar på mitt krubb så passar på 
 
Pusss
 
 
 

Shoppingtime!!

Hej babes 
Idag är det lite mulet här så vi passar på att sticka iväg till ett shoppingcenter. Hoppas jag kommer hem med massa fint nu för hittills har shoppingen inte varit speciellt imponerande. 
 
Har förresten hunnit med att pass på gymmet idag också, yaaay för mej

RSS 2.0