29 april - Cullen bay

När jag vaknade den 29 april började jag direkt med att kolla min stackars kropp. Det hade redan börjat klia så jag fattade ju hur det skulle se ut.
Vid det här laget såg det ut som att jag hade pest.
 
Jag startade min dag med att sticka iväg på pole. Jag hade redan bestämt att jag skulle dit och jag tänkte att det kunde få bort tankarna lite på kliandet. Tack och lov så gjorde det det men så fort jag kom hem igen så satte kliandet igång.
Min sprayflaska var slut sen länge så vi gick till apoteket igen och jag bad om att få något ännu starkare. Det hade dom inte så istället gav dom mej en kräm, i hopp om att den skulle fungera bättre än sprayen även om den innehöll mer eller mindre samma skit, och antihistaminer.
Jag frågade återigen om dom kunde se vad det var jag hade fått, eftersom det var annan personal nu. Dom gissade fram och tillbaka men kom egentligen bara fram till att det inte var bed bugs. Dom pratade om allergier och bett av diverse olika kryp. Sandflies kom upp på tapeten men mer kunde dom inte säga.
 
Jag käkade mina antihistaminer och smörjde allt vad jag kunde med krämen men inget hjälpte.
Dom flesta hade nog suttit inne och tjurat över att se ut såhär men jag blev galen av allt kliande och vägrade låsa in mej bara för att jag ser ut som jag gör så vi gick ut.
 
Vi gick och gick och tillslut kom vi till Cullen bay, som är en extremt mysig hamn med massa liv och rörelse. Det finns en strand där massa folk samlas och har picknick och så finns det såklart massa hamnrestauranger.
 
Efter att ha vandrat runt i hamnen, slog vi oss ner på Lola's och herregud vilket mysigt stället. Det låg näst intill i vattnet och hade lite pinuppa - stil. Jag gillar ju det temat, jag tycker att det är as coolt så det passade mej perfekt.
 
Vi drack vin och för en stund så glömde jag mina hemska bett och det var otroligt skönt.
 
Lite senare gick vi över till en restaurang och käkade. Det var egentigen inte meningen, vi skulle bara kolla läget men när personalen började prata med oss hade jag inte hjärta att säga att vi skulle gå vidare. Dom hade massa såna där lampor som hänger utanför. Gröna lampor.. det får mej att tänka på hyfsat tacky restauranger i Thailand. Billigt skräp
Usch
Jag är inte mycket för Thailand som ni kanske märker  Bara människor med dålig fantasi åker till Thailand, det är min åsikt

Oavsett vad så hamnade vi nu på denna restaurang, mitt i alla dessa gröna lampor. Men som tur var så var personalen supertrevlig och maten var delish så jag överlevde lamporna.
Men när vi väl var klara flydde vi tillbaka till Lola's där vi tog ett glas till innan vinet slog till som det skulle och vi knatade hemåt.
 
Dom flesta skulle nog stannat hemma nu när man väl kom hem, men inte vi. Vi stack istället till baren över gatan från hotellet och till min stora glädje hade även dom fishbowls.. tänka sej va

 

28 april - Fortsättning på helvetet

När jag vaknade den 28 april var det fortfarande dåligt väder. Men vad som var värre än vädret var mina ben. Betten från dagen innan hade förvandlats till stora, röda, jag vet inte vad - bett. Och jag kan ärligt säga att jag kommer att värdesätta svenska myggor från och med nu. Svenska myggor kliar men det här var obeskrivligt. Flera gånger var jag nära panikattacker. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Vi visste inte ens vad det var.
 
Vi gick till apoteket ännu en gång. Jag visade betten för den som jobbade och hon trodde att det helt enkelt kunde vara att jag var allergisk mot värmen.. what?!
Hon trodde också att det kunde vara värmeutslag för att jag var ovan eller något. Men asså jesus, jag har varit i varmare temperauter än det här. Det är trots allt bara isch 30 grader. Skräp dej , tänkte jag. Men hon plockade fram en spray som skulle hjälpa mot kliandet.
Även den helt useless.
Återigen sprayade jag och fick vara ifred i några minuter innan det satte igång igen och återigen låg jag och vred mej i sängen och önskade att jag hade flera händer till att klia överallt.
 
Det var en fruktansvärd dag. Verkligen
Jag har inga ord
Det var därför jag inte bloggade.
 
Inte bara ville jag skala av huden med en osthyvel, jag såg verkligen hemsk ut. När jag tittade på mina ben var jag nära på att börja gråta. Jag förstod ju själv vilka ärr jag kunde få om jag kliade sönder alla betten, men samtidigt gick det inte att sluta klia även om jag gjorde allt jag kunde för att inte klia.
 
Återigen kommer jag inte att lägga ut bilder på mina ben just på grund av hur jag mår när jag ser mina ben.
 
Jag gjorde mitt bästa för att vara ute men folk tittade på mej. Vissa förstod säkert att jag hade blivit biten av något men för mej såg det bara ut som att alla tittade på mej och tänkte att jag borde duscha oftare. Jag fick också känslan av att folk direkt trodde att vi hade bed bugs, vilket inte heller är så kul för det känns ju som att folk anklagar en för att vara ofräsch även då. Jag menar - hur fräscht är det att ha kryp i sängen ?!
 
På kvällen drog jag på mig tights och gick till gymmet för att träna mina stackars ben. Träningen rensade mina tankar men när jag kom hem var betten där. Stora , röda, äckliga , fula och inte bara på benen utan även armarna.
 
Innan jag somnade låg jag och kliade mina armar och ben i ren panik och önskade verkligen att allt skulle vara över till nästa dag
 
Eftersom jag verkligen inte vill lägga ut bilder på mina ben och armar får ni en bild från gymmet istället
 

27 april - Starten på helvetet

Den 27 april vaknade jag upp och märkte att det var dåligt väder. Say what?!
Sen vi kom hit har det varit sjukt varmt och sol hela dagarna, varje dag. Vilket i och försej är rätt kul eftersom jag kollade vädret innan vi åkte och då stod det åska och regn varje dag. Vi har dock bara sett några då droppar regn sen vi kom så det var lite konstigt att vakna och se att det var mulet. Stämningen på hotellet var också minst sagt mulen. Mar märker verkligen skillnad på sol och mulet här.
 
Det fick helt enkelt bli ännu en chill dag, men vad gör det lixom? Vi satte oss upp på taket där det finns en mysig liten plats med soffor och tak. Där drog jag fram min bok och så satt vi där och det var sen helvetet startade.
Anledningen till att jag inte bloggat på väldigt lång tid. Anledningen till att jag försvann som jag gjorde.
Det började klia, först lite, sen mer och mer och tillslut hade jag stora utslag över hela benen. Jag hade ingen aning om vad det var men jag höll på att bli galen ganska snabbt.
Vi fick tag i en kräm från apoteket och den skulle tydligen hjälpa mot kliandet. Ehm.. not so much.
Det hjälpte i några minuter sen höll jag på att bli tokig igen.
Och det blev värre hela tiden.
 
Mina utslag, som såg ut som väldigt stora myggbett, spred sej över hela benen och tillslut även över armarna. Jag såg hemskt ut och av den anledningen kommer jag inte att lägga ut bilder på betten.
 
Förutom det så började det storma som tusan. Det regnade helt galet och det slutade till sist med att resten av dagen spenderades på rummet där jag kunde ligga och tycka synd om mej själv.
 
Men självklart var jag på gymmet på kvällen i alla fall. Lite kliande kan inte stoppa mej från det
 
 
 
 


RSS 2.0