Mot Stockholm

Hej babes

Nu är jag på G till Stockholm igen. Å älskade underbara Stockholm. Jag har saknat dej mycket på sista tiden.
När jag kommer hem blir det drinkkväll för hela slante. Jag är så taggad och det ska bli så skönt att bara få komma hem till min stad igen. På sista tiden har jsg känt mej som en stranger i Oslo men har fått mssa stöd från mina norwegian girls så det känns faktiskt bättre då.

Hoppas ni hänger med mej till Stockholm bebbs


Diet

Asså jag är ju en person som egentligen är emot dieter. Det är ju så att ALLA dieter funkar så länge man följer dom. Det är bara välja vilken som helst och köra på sen är det ju vissa dieter som svarar bättre på vissa personer än andra men ALLA funkar så är det bara. Men sen när man slutar med en diet och ska börja käka normalt igen så brukar det gå åt helvete för säkert dom flesta.
Det är inte ett dugg konstigt för dieter lär oss absolut ingenting om har vi ska eller behöver äta för att behålla våra resultat. Eller hur vi borde eller ska äta för att vi ska må bra och vara som vi vill resten av livet. Så om man tex vill droppa i vikt så är det egentligen hyfsat lätt med en diet men hur äter man när man är klar? Vad? Mängd? När? Hur? Varför?

Som tur är så har ju jag kunskap som dom flesta inte har så jag har precis börjat på en enkel diet som jag ska köra på ett tag och när jag är done så har jag gjort en plan på hur jag ska gå vidare.

Just nu är jag ju väldigt busy busy men självklart blir det så mycket träning jag bara hinner med. Jsg håller er uppdaterade också såklart 😉


4 augusti

Hej babes 😊
Är det någon som kan fatta att det redan är augusti?!?! Inte jag i alla fall. Vart tog sommaren vägen. Jag vet i alla fall vart min tog vägen - busyness.
Sååå tråkigt att jag inte har fått chansen att göra något kul på riktigt den här sommaren. Vanligtvis har jag massa planer men i år har jag bara behövt satsa på annat.
I slutet av den här månaden ska jag i Alla fall till Stockholm en vecka och bara chillar, parta, träna och ta hand om mej själv lite.

Ser fram emot det asså!
Ha en fin dag babesRSS 2.0