4 maj - Botanisk trädgård

 
4 maj var det dags för en liten utflykt igen. Mina bett såg äntligen ut att vara på G bort för gott  Lycka!!

Vi sprayade mej med en riktigt stark insektsspray vilket vi gjorde typ varje dag för att jag inte skulle få nya bett och sen stack vi iväg på våran utflykt.
 
Jag har ingen aning om vad en botanisk trädgård är men vi gick till en sån i alla fall. Jag vet fortfarande inte vad det är även om jag har varit i en

Det började som alltid med en lång promenad. Vi gick och gick och så kom vi till ett supermysigt område. Jag ville ta en bild när jag posar i ett träd men när jag såg att det fanns myror i trädet tänkte jag direkt på nya bett och sket i det.
 
 
 
Efter ännu mer vandrade kom vi tillslut fram till den trädgården vi letade efter. Ärligt talat så tycker jag att sånt här är as tråkigt. Allt som har å göra med at titta på saker suger verkligen. Museum, träd, natur, berg, skog, vatten... I dont care. Det suger oavsett.
Jag gillar häftiga saker där jag kan ta coola bilder ha grymma minnen sen. Jag struntar väl i ett träd. Om det inte är en palm, då älskar jag den.
 
Även om trädgårdar inte är speciellt intressanta så fick jag i alla fall massa fina bilder och det är ju alltid något.. vad jag nu ska med dom till
Bomba er kanske. Här har ni ännu ett grässtrå. Titta vad fint.
Stenar, sandkorn och ett wanna be vattenfall. Har ni sett så fint lixom. Nej jag lovar, jag ska försöka hålla det mesta för mej själv men ni ska i vart fall få några finingar fån den här b-någonting trädgården.
 
Det bästa med allt ihop var att vi hade gjort världens godaste caesarsallad till våran utflykt så det absolut bästa var när jag äntligen fick hugga in på den.
 
 
När vi kom tillbaka hem fick jag 1 timme vid poolen innan det var dags att byta om och sticka iväg till pole. Fullspäckad dag. Det behövdes efter alla lugna dagar med kliande

3 maj - Poolhäng

3 maj var det dags för poolhäng. Det var så sinnessjukt varmt den här dagen så man kunde ju bara glömma att orka göra någonting.
Det gjorde inte så mycket för mej. Mina bett började se bättre ut och jag behövde jobba på min bränna kan jag säga.
Jag tar väldigt lång tid på mej att bli brun och det går ju inte direkt bättre när man sitter inne på ett hotellrum och gömmer sej för att man tror att alla tror att man har pest.
 
Men asså ALLA hade gömt sej i min situation, jag tycker att jag var modig som tog mej ut i stort sett alla dagar i alla fall. Det var vissa dagar som jag kände mej extra mentalt svag och då blev det mer rumhäng. Men sen var det ju inte att folk tittade som var det värsta. Det värsta var att det kliade så in i helvete hela fucking tiden.
Så länge jag hade 100% AC igång i på rummet så gick det hyfsat. Vi höll på att frysa ihjäl men det kliade i alla fall inte lika mycket. Så fort jag kom ut i värmen höll jag på att bli tokig.
Jag ville inte ha ärr över hela kroppen men samtidigt var det omöjligt att inte klia och nu snackar vi bett på baksida lår, framsida lår, vaderna, smalbenen och över hela armarna. Någonstans kliade det hela tiden och när jag hade kliat på ett ställe började det klia på ett annat och så höll det på. Det tog aldrig slut. Så visst man kan ju se mej som tönt som inte ville visa upp mina sexiga bett , men det var också helt panik att vara ute i värmen.
 
MEN ! 3 maj spenderade jag nästan hela dagen ute i solen så det kan man väl kalla förbättring på alla fronter tror jag.
 
Senare på kvällen kände jag mej ovanligt taggad på mitt nya liv som ikke kliare så jag stack till gymmet. Klockan var ganska mycket så jag hade nästan hela gymmet för mej själv, inte helt fel
 

2 maj - Waterfront

Den 2 maj var en tisdag och pole står på schemat .  Det är ju såå kul men samtidigt lite jobbigt för man har en tid att passa.
Vad vi än ska göra på dagen så måste man hela tiden ha koll på klockan så jag inte missar bussen till mitt pass. Men nu hade vi varit i Darwin så pass länge så det fanns lixom inte så himla mycket kvar man verkligen ville göra och tid fanns ju.
 
Jag bestämde mej för att trotsa att alla kollade på mej och vi gick ut. Fröst började vi med en jättelång promenad och sen hamnade vi vid Waterfronten där vi käkade lurre och tittade på folk och hade det supermysigt i solen.
 






RSS 2.0