Nya heels

(null)

Kolla vad jag har fått hem! Asså hur fina är dom inte?! Har velat ha dom hur länge som helst men dom har inte funnits någonstans men nu fanns dom plötsligt på en polesida här i Australien så självklart beställde jag dom på en gäng. 
Dom är så fina så jag knappt vill använda dom hihi

Chairdance by me 2

Här kommer nästa choreo by me Hoppas ni gillar den lika mycket som förra även om kvaliten är helt pinsamt dålig. Om ni har missat den förra så ligger den på min youtube kanal eller i kategorierna Australien 2017 och Min träning. Enjoy!
 
 

Photoshoot på Kewarra beach

Som ni ser i headern så har jag det alla vill ha, nämligen en uppblåsbar uniocorn. Hur sexigt är inte det  Har velat ha en såå himla länge så tillslut gick jag och klippte till en och självklart direkt efter det så säljs som porecis över allt mycket billigare än vad jag köpte den för . Men så är mitt liv , välkommen till det lixom. På tal om unicorn så tänkte jag att det kanske var dags att visa er en av mina senaste photoshoots eftersom den var tillsammans med min nya vän enhörningen. Jag har längtat efter att visa er resultatet så här har ni det
 
PS Bilderna kan se lite konstiga ut i telefonen beroende på vad man har för lur
 
 
 
 
Jag valde ut 8 bilder av extremt många. Vilken tycker ni blev bäst?
 
 
 
 


RSS 2.0