18 maj - dagen i bild

Här har ni 18 maj i bild 

först och främst hemkommen efter en svettig stund på stan. Helt galet vad varmt Darwin är! Efter min svettiga selfie var det marsch ner till poolen!

Lite senare på kvällen stack jag iväg till pole för en av mina sista pass . Asså det är verkligen mitt ute i ingesntas. Checka bakgrunden 


16 maj - Taco tuesday

Här i Darwin är det ganska vanligt med taco tuesday. Dom flesta restaurangerna i närheten kör på det och jag är inte ett dugg ledsen över det kan jag säga Men vi hade inte varit och provat det någonstans än så 16 maj var det äntligen dags. Vi började dagen med en väldigt lång promeflax och sen hamnade vi nere vid waterfronten, som fortfarande är en av mina favoritplatser här i Darwin, och där valde vi en mexikansk restaurang dagen till ära. Dom körde ju såklart inte taco tuesday eftersom dom bara serverar mexikansk mat Väldigt typiskt oss att gå förbi alla restauranger som har erbjudande på tacos just denna dag och istället välja ett ställe som har tacos varje dag. 
 
Men det var riktigt smarr kan jag tala om! så värt!
 
Sen var det ju inte bara taco tuesday utan även pole tuesday, precis som varje tisdag. Dock måste jag erkänna att tacos inte var den bästa maten innan träning, men men man kan inte få allt här i livet.
 
 
 


RSS 2.0