29 april - Cullen bay

När jag vaknade den 29 april började jag direkt med att kolla min stackars kropp. Det hade redan börjat klia så jag fattade ju hur det skulle se ut.
Vid det här laget såg det ut som att jag hade pest.
 
Jag startade min dag med att sticka iväg på pole. Jag hade redan bestämt att jag skulle dit och jag tänkte att det kunde få bort tankarna lite på kliandet. Tack och lov så gjorde det det men så fort jag kom hem igen så satte kliandet igång.
Min sprayflaska var slut sen länge så vi gick till apoteket igen och jag bad om att få något ännu starkare. Det hade dom inte så istället gav dom mej en kräm, i hopp om att den skulle fungera bättre än sprayen även om den innehöll mer eller mindre samma skit, och antihistaminer.
Jag frågade återigen om dom kunde se vad det var jag hade fått, eftersom det var annan personal nu. Dom gissade fram och tillbaka men kom egentligen bara fram till att det inte var bed bugs. Dom pratade om allergier och bett av diverse olika kryp. Sandflies kom upp på tapeten men mer kunde dom inte säga.
 
Jag käkade mina antihistaminer och smörjde allt vad jag kunde med krämen men inget hjälpte.
Dom flesta hade nog suttit inne och tjurat över att se ut såhär men jag blev galen av allt kliande och vägrade låsa in mej bara för att jag ser ut som jag gör så vi gick ut.
 
Vi gick och gick och tillslut kom vi till Cullen bay, som är en extremt mysig hamn med massa liv och rörelse. Det finns en strand där massa folk samlas och har picknick och så finns det såklart massa hamnrestauranger.
 
Efter att ha vandrat runt i hamnen, slog vi oss ner på Lola's och herregud vilket mysigt stället. Det låg näst intill i vattnet och hade lite pinuppa - stil. Jag gillar ju det temat, jag tycker att det är as coolt så det passade mej perfekt.
 
Vi drack vin och för en stund så glömde jag mina hemska bett och det var otroligt skönt.
 
Lite senare gick vi över till en restaurang och käkade. Det var egentigen inte meningen, vi skulle bara kolla läget men när personalen började prata med oss hade jag inte hjärta att säga att vi skulle gå vidare. Dom hade massa såna där lampor som hänger utanför. Gröna lampor.. det får mej att tänka på hyfsat tacky restauranger i Thailand. Billigt skräp
Usch
Jag är inte mycket för Thailand som ni kanske märker  Bara människor med dålig fantasi åker till Thailand, det är min åsikt

Oavsett vad så hamnade vi nu på denna restaurang, mitt i alla dessa gröna lampor. Men som tur var så var personalen supertrevlig och maten var delish så jag överlevde lamporna.
Men när vi väl var klara flydde vi tillbaka till Lola's där vi tog ett glas till innan vinet slog till som det skulle och vi knatade hemåt.
 
Dom flesta skulle nog stannat hemma nu när man väl kom hem, men inte vi. Vi stack istället till baren över gatan från hotellet och till min stora glädje hade även dom fishbowls.. tänka sej va

 


RSS 2.0