4 maj - Botanisk trädgård

 
4 maj var det dags för en liten utflykt igen. Mina bett såg äntligen ut att vara på G bort för gott  Lycka!!

Vi sprayade mej med en riktigt stark insektsspray vilket vi gjorde typ varje dag för att jag inte skulle få nya bett och sen stack vi iväg på våran utflykt.
 
Jag har ingen aning om vad en botanisk trädgård är men vi gick till en sån i alla fall. Jag vet fortfarande inte vad det är även om jag har varit i en

Det började som alltid med en lång promenad. Vi gick och gick och så kom vi till ett supermysigt område. Jag ville ta en bild när jag posar i ett träd men när jag såg att det fanns myror i trädet tänkte jag direkt på nya bett och sket i det.
 
 
 
Efter ännu mer vandrade kom vi tillslut fram till den trädgården vi letade efter. Ärligt talat så tycker jag att sånt här är as tråkigt. Allt som har å göra med at titta på saker suger verkligen. Museum, träd, natur, berg, skog, vatten... I dont care. Det suger oavsett.
Jag gillar häftiga saker där jag kan ta coola bilder ha grymma minnen sen. Jag struntar väl i ett träd. Om det inte är en palm, då älskar jag den.
 
Även om trädgårdar inte är speciellt intressanta så fick jag i alla fall massa fina bilder och det är ju alltid något.. vad jag nu ska med dom till
Bomba er kanske. Här har ni ännu ett grässtrå. Titta vad fint.
Stenar, sandkorn och ett wanna be vattenfall. Har ni sett så fint lixom. Nej jag lovar, jag ska försöka hålla det mesta för mej själv men ni ska i vart fall få några finingar fån den här b-någonting trädgården.
 
Det bästa med allt ihop var att vi hade gjort världens godaste caesarsallad till våran utflykt så det absolut bästa var när jag äntligen fick hugga in på den.
 
 
När vi kom tillbaka hem fick jag 1 timme vid poolen innan det var dags att byta om och sticka iväg till pole. Fullspäckad dag. Det behövdes efter alla lugna dagar med kliande


RSS 2.0