12 maj - Crocodylus park

12 maj stack vi iväg på ett äventyr igen. Det förra var ju hyfsat misslyckat så vi hoppades på att det skulle gå bättre den här gången. Först åkte vi buss en bit och sen gick vi en bit och sen hamnade vi på Crocodylus park. 
När vi kom till entren frågade tjejen i kassan om vi ville betala extra och hänga med på båten på jumping crocodiles. 
Vi hade egentligen tänkt att åka ut på Adelide river och göra det men när vi ändå var här och mer eller mindre samma grej fanns här så tänte vi att vi kör på det så har vi gjort det sen. Adelide river är säkert ganska häftigt men det handlar egentligen fortfarande bara om att kolla på när en snubbe sträcker ut en pinne med mat och krokodilen hoppar upp och tar maten. Inte värsta grejen egentligen så vi körde på och bockade av den grejen. 
 
Crocodylus park var för övrigt välidgt häftigt och återigen förvånade jag över hur aktiva djuren är här jämfört med djuren i Sverige. 
När man är på Skansen i Stockholm står man och tittar på ett djur i evigheter och man ska ha tur om djuret plötsligt rör på sej litegrann. Om det inte är aporna då men lixom det är verkligen inte mycket happening att kolla på djuren i Sverige. Här däremot, herregud.
 
En apa hoppade ner på marken och tog upp en bit paprika och sen klättrade han upp högt upp i ett träd så att han skulle kunna släppa ner paprikan till oss. Så söt apa. 
När vi kom till lejonen gick vi lite för nära tror jag för hanen vände sej om och försökte kissa på oss! Helt sjukt. Vi fick fakiskt med det på film Jag hade ingen aning om att lejon kunde kissa rakt utåt på det sättet. Någon minut senare såg vi en skylt som varnade om att det kunde hände om man gick lite för nära. Dom kunde satt skylten lite mer synligt tycker jag Senare såg vi två ormar käka varisinn höna, och då menar jag en HEL höna. Även om det är rätt vidrigt att titta på så är det ändå ganska faschinerande hur den lilla ormen får in en hel höna i käften. 
 
Och sådär går det på när man är på djurpark i Australien, inte ett enda lugnt djur kan jag tala om. 
 
 
 
Här är en del av alla djur vi såg. Det var en stor park med väldigt många djur kan jag säga. Hade jag lagt upp bilder på alla hade det här inlägget aldrig tagit slut   Jag får bildbomba någon annan gång
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0